Izvor: Blic, 22.Avg.2019, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUGAČKA LISTA ZAHTEVA Brena priznala bez čega ne počinje nastup, pa progovorila o POVREDI koja ju je odvojila od scene (VIDEO)

Lepa Brena jedna je od mnogih popularnih izvođača koji će se ove godine naći na predstojećem "Music Week" festivalu, a za "Blic" kaže da se raduje kako svom koncertu, tako i koncertima svojih kolega.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

IMA DUGAČAK SPISAK ZAHTEVA: LEPA BRENA OTKRILA BEZ ČEGA NE POČINJE SVOJ NASTUP!

Izvor: Scandal.rs, 23.Avg.2019, 01:56

Pevačica Lepa Brena raduje se svom koncertu na “Music Week” festivalu! – Biće lepa atmosfera, leto je uvek sa najboljim i najpozitivnijim emocijama. U martu sam imala problem sa kolenom, sa bendom nisam radila dva-tri meseca, zato se sada družimo više. Doći ću malo ranije da uživam u nastupima,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.