Izvor: Press, 31.Okt.2018, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOROTEA NIJE SAMO JEDNOM PLESALA OKO ŠIPKE: Posle SEKSI snimka u tangama i mrežastim čarapama, isplivao je NOVI! Priključio se i MUŠKARAC! (VIDEO 18+)

Dorotea Jovanović je učesnica rijalitija "Zadruga 2" koja se trudi da ostavi utisak dobre devojke pred ostalim takmičarima.
Međutim, njena prošlost je isplivala na društvenim mrežama, pa pored fotografija koje je ekskluzivno objavio "Kurir" pojavili su se i snimci gde Dorotea u crnim tangama i mrežastim čarapama pleše oko šipke.
 
FOTO: >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << PRINTSCREEN
To nije jedini video gde se kontroverzna učesnica uvija u klubu, a na novom snimku joj je u jednom trenutku prišao i muškarac koji je počeo da je dodiruje.
 
FOTO: PRIVATNA ARHIVA
Jovanovićeva se trenutno nalazi u rijalitiju, gde nema kontakt sa spoljnim svetom, pa nije ni svesna šta se za to vreme dešava napolju. Podsetimo, povodom eksplicitnih snimaka oglasila se i njena majka, koja tvrdi da se na videima ne nalazi njena ćerka i da je sve izmontirano.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.