DOK SU ČEKALI POMOĆ... Srušili se avionom u OKEAN, pa pravili SELFIJE na olupini (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2019, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOK SU ČEKALI POMOĆ... Srušili se avionom u OKEAN, pa pravili SELFIJE na olupini (VIDEO)

U moru su bili 40 minuta pre nego što je stigla pomoć.

Društvene mreže su preplavile snimci iz Tihog okeana na kojima pilot Dejvid Leš govori da mu se upravo srušio avion.

Letilici je, kako se sumnja, otkazao motor, pa je Leš sleteo na površinu mora, a potom su on i putnica stali na krilo aviona i počeli da snimaju ono što se događa.

- Udarac je bio slab, uopšte nije bilo problema i odmah smo otvorili vrata i izašli na krilo. Napravili smo brzi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << popis onoga što se nalazi u avionu. Zgrabio sam svoj telefon i ključeve automobila. Znao sam da imamo oko 20 ili 30 sekundi pre nego što avion potone - kaže Leš.

Na snimcima koje je pilot objavio na društvenim mrežama vide se on i putnica kako se smeju i govore da su preživeli nesreću i sada čekaju pomoć.

- Brzo je postalo hladno u okeanu. Nakon otprilike 20 minuta, počeo sam se smrzavati. Svuda je bilo meduza. Oko nas je bilo i kitova. Čekali smo dok smo mogli na krilu. Avion je potonuo, ušli smo u vodu. Meduze su nas dodirivale sve vreme - rekao je Leš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.