DLAKAVA KAO MUŠKARAC! Milenu svi PROZIVAJU jer neće da se depilira - evo šta kaže njen MUŽ! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2020, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DLAKAVA KAO MUŠKARAC! Milenu svi PROZIVAJU jer neće da se depilira - evo šta kaže njen MUŽ! (FOTO)

Presekla.

Milena Džonas (31) iz Berlina u trudnoći je 2014. razvila insulinsku rezistenciju, posle čega joj je dijagnostikovan sindrom policističnih jajnika. Simptomi su, između ostalog, bili: neredovni ciklusi, problemi sa kožom, debljanje, bolovi u stomaku, depresija i naleti vreline. Uz sve to, zahvatila ju je i preterana dlakavost.

Milena je, kako kaže, svakodnevno sate provodila brijući pazuhe, noge i stomak, a lice je brijala dva puta dnevno. Onda joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je suprug Deni 2017. godine rekao da uštedi sebi vreme i živce jer je, kako joj je objasnio, lepa takva kakva jest.

Објава коју дели Milena Jonas (@millyswonderlandworld) дана 25. Сеп 2019. у 11:54 PDT

“Probala sam svaku metodu depilacije. Sati su mi odlazili na brijanje tela, jer ne postoji nijedno mesto na mom telu koje nije obraslo dlakama. Presrećna sam što imam muža koji je tako pun podrške”, izjavila je Milena za The Sun, dodajući kako joj je život mnogo lakši otkad je odbacila britvice.

Објава коју дели Milena Jonas (@millyswonderlandworld) дана 15. Авг 2019. у 4:32 PDT

“Bilo mi je potrebno mnogo hrabrosti da pokažem svoje dlake, ali neću odustati jer se nadam da ću ohrabriti druge žene u sličnoj situaciji i pokazati im da su zaista lepe i s dlakama i bez njih. To je priroda i nema ničega prljavog u tome”, zaključila je Milena.

Објава коју дели Milena Jonas (@millyswonderlandworld) дана 24. Јун 2019. у 12:51 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.