DESILO SE I TO Sudija zakasnio na utakmicu zbog gužve u saobraćaju!

Izvor: 011vodič.com, 18.Avg.2019, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DESILO SE I TO Sudija zakasnio na utakmicu zbog gužve u saobraćaju!

Bar sudija ima na pretek. Zaista nesvakidašnji slučaj se desio uoči utakmice između Čelsija i Lestera. Glavni sudija meča trebalo je da bude Grejem Skot. Međutim, na putu do Stamford Bridža, Skot se zaglavio u saobraćajnoj gužvi i nije stigao na početak!
Na meču Fenerbahče – Gazijantep, naša kladionica nudi kvotu 3.10 za igru GG4+.
Ako je već arbitar kasnio, utakmica nije. Pištaljku je preuzeo Oliver Lengford, debitovao u Premijer ligi i sasvim dobro obavio posao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << />  
REFEREE CHANGE Oliver Langford will take charge of Chelsea v Leicester, replacing Graham Scott#CHELEI pic.twitter.com/xsrMK639ho
— Premier League (@premierleague) August 18, 2019
A Skot? Na žalost navijača Sitija, stigao je na vreme na derbi između vladajućeg šampiona i Totenhema. Upravo je on, iz VAR sobe poništio gol za pobedu Gvardiolinog tima.


The post DESILO SE I TO Sudija zakasnio na utakmicu zbog gužve u saobraćaju! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.