DEBELE PARE! Otkriveno koliko para dobijaju DADILJE koje čuvaju malog ŽELJKA – CIFRA ĆE VAM POMUTITI MOZAK!

Izvor: 011vodič.com, 26.Dec.2019, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEBELE PARE! Otkriveno koliko para dobijaju DADILJE koje čuvaju malog ŽELJKA – CIFRA ĆE VAM POMUTITI MOZAK!

Ipak, novac sa sobom donosi nezgodne situacije
Poznato je da je Miljana Kulić dobila apartman od Velikog šefa u kom boravi njen sin Željko Kulić. Međutim, kako bi se Miljana posvetila rijalitiju i bila aktivna, neophodno je bilo da angažuju dadilju koja će čuvati malog Željka.
Već nekoliko dadilja nije bilo u dobrim odnosima sa Miljanom i Marijom Kulić i napustilo je ovaj posao. Miljana je u razgovoru sa Zoricom Marković otkrila da dadilje nisu zadovoljne jer nemaju telefon >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i televizor u apartmanu.
Miljana je ispričala i da je plata Željkove dadilje 900 evra i da pored tog iznosa, dadilju Željkova baka, Marija Kulić, dodatno časti još 200 evra. Međutim, izgleda da im velika plata nije motivišuća da ostanu da rade za Kulićke, s obzirom na to da su mnoge trpele uvrede, a neke i fizičke nasrtaje.
The post DEBELE PARE! Otkriveno koliko para dobijaju DADILJE koje čuvaju malog ŽELJKA – CIFRA ĆE VAM POMUTITI MOZAK! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.