Izvor: Press, 26.Okt.2018, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARKO LAZIĆ OSTAJE BEZ NOGE? Pevaču i dalje život visi o koncu, STANJE JOŠ UVEK KRITIČNO!

Zvezdi Granda juče je zbog obilnog krvarenja ostranjena slezina, a lekari su saopštili da su naredna 24 časa kritična
Pevač Darko Lazić, koji je u ponedeljak imao tešku saobraćajnu nesreću, juče je operisan, a zbog obilnog krvarenja lekari su morali da mu izvade slezinu.
Doktori su zabrinuti, i najveća im je briga kako da mladom pevaču sačuvaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nogu kojoj zbog višestrukih preloma preti amputacija.
- Darkovo stanje je i dalje kritično, a sledeća 24 sata su ključna i on je pod konstantnim lekarskim nadzorom. On je i dalje na aparatima koji ga održavaju u životu, a lekari ga drže u veštačkoj komi. Ono što posebno zabrinjava doktore jeste stanje njegove noge, na kojoj su konstatovani višestruki prelomi butne kosti, ali i kuka, koji mu je gotovo smrskan. Zbog toga postoji realna mogućnost da mu noga bude amputirana, pa su svi napori lekara usmreni ka tome da do toga ne dođe - kazao je dobro obavešteni izvor.
Direktor KBC Zemun Dragoš Stojanović izjavio je juče da je stav porodice i bolnice da se ne daju nikakve izjave o stanju pevača jer je to privatna stvar.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.