Izvor: Press, 28.Avg.2018, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARA NAJBRUTALNIJE IZVREĐALA DIZAJNERA, ON JOJ ODBRUSIO: Radojka, ti si porno čivava! (FOTO)

Dara Bubamara i Saša Vidić razmenili su sočne i brutalne uvrede koje do sada nisu zabeležene na domaćoj javnoj sceni! Mada ovaj dvojac ratuje već godinama, intenzitet njihovog sukoba po svoj prilici dostigao je vrhunac.
Po svoj prilici, Saša i Dara svađe i rasprave nastaviće na sudu, kao što su oboje i obećali. Najpre je pevačica u emisiji "Glamur specijal" >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << isprozivala kreatora samo zbog toga što ju je voditelj pitao da prokomentariše njegove modne savete.
FOTO: PRINTSCREEN/PREMIJERA
- Prvo, on nije modni stručnjak. To je jedna debilčina i narkomančina! On je dupelizac Cece Ražnatović - besno je počela Dara i nastavila:
FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

- Dosta sam mu ćutala. Od sada, svaki put kada kaže reč za mene, ima da ga tužim i platiće mi višemilionsku odštetu. Čovek ne može da mi se skine sa grbače. Okej je da mi komentariše stajling, da kaže da se nisam dobro obukla, ali da me vređa na najgori mogući način, to neću da dozvolim - siktala je Bubamara.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.