Izvor: Press, 02.Okt.2018, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI SE IZBLAMIRAO ILI JE ISTINA? Mirko Gavrić sarađuje sa Britni Spirs, a sve je rekao u OVOJ prepisci! (FOTO)

Mi­r­ko je u pre­pi­sci s jed­nom de­vo­j­kom na Fej­s­bu­ku na­veo da je u ti­mu sa­ra­d­ni­ka svetske zvezde.
Mirko Gavrić je, po svemu sudeći, malo pobrkao lončiće, pa je ustvrdio da sarađuje sa Britni Spirs.
 
Pevač, koji je prošle nedelje napustio rijaliti "Zadruga" zbog svađe sa Miljanom Kulić, zbog čega će morati >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da plati odštetu od čak 50.000 evra, pre ulaska u Pinkov veliki projekat pohvalio se kako je u timu saradnika ni manje ni više nego američke pop zvezde.

U prilog tome svedoči prepiska u čiji posed je došla naša redakcija, a koja se na društvenoj mreži Fejsbuk odvijala između jedne devojke koja nije poznata javnosti i pevača. Ona je želela da mu pruži pomoć oko nabavke karata za pevačicin koncert koji je bio u jednom evropskom gradu, ali joj se Mirko zahvalio na usluzi.

- Hej, Mirko. Vidim da si zainteresovan za koncert B. S. (Britni Spirs, prim. aut.) Ja sam njen ogroman fan. Ove godine ću ići na njen koncert i kupiti meet & greet kartu! Ako si zainteresovan i imaš bilo kakva pitanja, mogu te uputiti u vezi s kartama i koncertom - napisala je devojka.

Gavrić joj je ljubazno odgovorio.

- Hej, Elena! Ja sam u timu njenih saradnika. Al‘ svakako, hvala na svemu - odgovorio je Mirko Gavrić.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.