Čuvar u zatvoru je imao srčani udar - reakcija zatvorenika je obišla svet! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuvar u zatvoru je imao srčani udar - reakcija zatvorenika je obišla svet! (VIDEO)

Ovo se ne viđa često.

Jedan snimak, iako je star godinu dana, i dalje privlači pažnju, jer je ljudska dobrota prava retkost.

Gari Grim je čuvar u zatvoru u Teksasu, i našao se u centru pokušaja bekstva iz zatvorske ćelije. Ali to nije bio sasvim običan beg. Sigurno već sada mislite kako se beg sastojao od velike grupe zatvorenika koji koriste nasilje kako bi pobegli.

Gari je radio u svojoj smeni u zatvoru i obilazio je sve ćelije proveravajući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je sve kako treba. Bio je jedini čuvar u prostoriji koja se nalazila nasuprot osam zatvorenika.

Iznenada je Gari dobio srčani udar. Zatvorenici, koji tada više nisu bili praćeni od strane Garija su odlučili da moraju da izađu iz svoje ćelije. Ali nisu imali nameru da uzmu njegovo oružje ili da pobegnu. Oni su hteli da pomognu čoveku koji se nalazio u životnoj opasnosti.

Gari je bio iznenađen i dirnut time što su oni uradili za njega. Kaže da ga je iznenadilo to što nisu imali nasilnu reakciju, već su ga gledali kao sasvim normalnog čoveka, a ne kao nekoga ko ih drži zatvorene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.