Članice grupe Hurricane sada su BOMBE, nekada su izgledale potpuno DRUGAČIJE!

Izvor: 011vodič.com, 05.Mar.2021, 09:19

Članice grupe Hurricane sada su BOMBE, nekada su izgledale potpuno DRUGAČIJE!

Članice popularne grupe Hurricane nekada su izgledale potpuno drugačije
Članice grupe „Hurricane“ brzinom svetlosti osvojile su domaću publiku i postale jedan od najpopularnijih domaćih sastava.
O lepoti Sanje Vučić, Ivane Nikolić i Ksenije Knežević piše se gotovo svakodnevno, a malo ko se seća kako su one nekada izgledale.Sanja Vučić je izgledala kao pankerka. Imala je pirsing na usni i šminkala se u „dark“ fazonu.
Ćerka Nenada Kneževića Kneza, Ksenija, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << nije se mnogo promenila. Od srednje škole imala je plavu kosu, a njena lepota je neosporna.
Ivana Nikolić se definitivno najviše promenila. Osim boje kose čini se da je uradila i neke plastične operacije na sebi, a evo kako je izgledala pre.

 


The post Članice grupe Hurricane sada su BOMBE, nekada su izgledale potpuno DRUGAČIJE! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.