Cica iz Mađarske koja je zaludela svet! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 08.Okt.2018, 05:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cica iz Mađarske koja je "zaludela" svet! (FOTO, VIDEO)

Ona je jedna od najtraženijih lepotica današnjice i danas slavi rođendan.

Barbara Palvin (24) iz Mađarske važi za jednu od najuspešnijih manekenki koje je krasila brojne naslovne strane modnih časopisa i nosila modele poznatih dizajnera. I koja je prošetala "pola Holivuda"...

Odrasla je u Budimpešti, ali zbog posla kojim se bavi, trenutno najviše vremena provodi u Americi. Svet ju je upoznao 2010. godine kada je odšetala svoju prvu modnu reviju za Pradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na Nedelji mode u Milanu.

Pored toga što je muza za mnoge dizajnere i modne eksperte, Barbara se 2014. godine oprobala i u svetu glume kada je tumačila lik mitske kraljice u filmu "Herkules".

Iako je danas napunila tek 25 godina, ono o čemu se često piše kada je ona u pitanju su mnogobrojni poznati muškarci sa kojima je stigla do sada da se zabavlja.

Mađarska "bomba" na crvenom tepihu (FOTO)

Trenutno je u vezi sa Dilanom Sprausom, dok je pre njega bila u vezi s muzičarem Hulijanom Peretom, pevačem Nijalom Horanom, fudbalerom Nejmarom, vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom, pevačem Edom Širanom, sveže verenim Džastinom Biberom i večitim lovcem na manekenke Leonardom Dikapriom.

Kako i ne bi svi ovi muškarci žudeli za njenom pažnjom, kada izgleda ovako...



Izvor: YouTube/Sports Illustrated Swimsuit

View this post on Instagram

Business first

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Jul 9, 2018 at 11:27am PDT

View this post on Instagram

Celebrating the 10th anniversary of @thelovemagazine w one of my favourite projects we did ♥️ #happytenthbirthdaylove @kegrand @bitton @philpoynter (p.s.: Yes i do have underwear on )

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Jun 25, 2018 at 7:59am PDT

View this post on Instagram

The Chaos Bruv Club Introducing BABY FACE @chaos @cassblackbird @thevalgarland @declansheilshair @pg_dmcasting @samuel_ellis @peacebisquit

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Jun 8, 2018 at 5:35am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.