Izvor: Press, 19.Okt.2021, 13:28

Car započeo sa pitanjima za Dalilu, ona mu otkrila ČEGA SE PLAŠI: Ja tebe uopšte ne razumem, trudim se ali nikako ne mogu!

Dalila Dragojević i Filip Car su legli da spavaju, pa pokrenuli teme o njihovom odnosu.
Foto:pink
Foto: TV Pink Printscreen

Čega se plašiš - pitao je on. Ne znam, nekih stvari - rekla je Dalila. Plašiš se da ćemo se svađati - pitao je on. Da, zato što si se onda odmah posvađao - odgovorila mu je ona. Znači nije ti drago jer misliš >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da ćemo se svađati - rekao je Car. Da - rekla je Dalila. Video sam tvoju reakciju za stolom, zato sam te pitao - rekao je Car. Ja tebe uopšte ne razumem, trudim se ali nikako ne mogu. Konstantno imaš neka čudna pitanja, hoćeš nešto da utvrdiš, i onda ja ispadam odvratna prema tebi - rekla mu je Dalila. Moguće, ne znam i umoran sam - rekao je Car, pa još jednom poželeo Dalili laku noć. Foto: TV Pink Printscreen

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.