ČUVAO IH U FRIŽIDERU: Skuvao roditelje i napravio lanč pakete!?

Izvor: Telegraf.rs, 06.Avg.2014, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUVAO IH U FRIŽIDERU: Skuvao roditelje i napravio lanč pakete!?

Henri Čau Hoi (30) i 36-godišnja saučesnica Ce Čan su skuvali iseckana tela, pomešali su ih sa pirinčem, posolili i upakovali u lanč pakete kako bi prikrili dokaze o dvostrukom ubistvu

Muškarac iz Kine ubio je svoje roditelje zatim ih isekao na komade, skuvao i od njih napravio lanč pakete, čulo se na sudu u Hong Kongu. U bolesnom činu pomagala mu je devojka.

Ostaci roditelja pronađeni su u dva frižidera u krvavom stanu dve nedelje nakon ubistva. Pripreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << za ovo surovo ubistvo trajale su nekoliko meseci, piše Independent.

Henri Čau Hoi (30) i 36-godišnja saučesnica Ce Čan osumnjičeni su za surovo ubistvo. Oni su se “pripremali” tako što su kupovali noževe, frižidere, mikrotalasne i aparat za kuvanje pirinča.

Foto: sxc.hu/artoz

Kada su skuvali iseckana tela, pomešali su ih sa pirinčem, posolili i upakovali u lanč pakete kako bi prikrili dokaze o dvostrukom ubistvu.

Henri je na sudu priznao da je ubio roditelje, ali da je saučesnica Ce raskomadala njihova tela.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.