Izvor: Blic, 26.Apr.2019, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČULI SE UZDISAJI IZ TOALETA Učesnica tvrdi da su Milijana i Požgaj imali seks

Milijana Bogdanović i Milojko Božić ušli su kao verenici u rijaliti "Parovi" a u septembru ove godine trebalo je i da se venčaju. Međutim, kako se stvari iz dana u dan menjaju, pitanje je da li će se ljubavna veza izemđu 53 godine starijeg Milojka i Milijane uopšte i nastaviti po napuštanju rijalitija s obzirom na to da je jedna od učesnica sada otkrila da je Milijana imala seks sa Požgajem.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milijana (21) progovorila o tvrdnjama da se BAVI PROSTITUCIJOM, pa priznala da je bila u vezi sa SESTRIĆEM njenog partnera Milojka (74)

Izvor: Blic, 26.Apr.2019

Učesnica rijalitija "Parovi" Milijana je otkrila da li je bila umešana u sumnjive poslove, kako je pred kamerama rekao njen verenik Milojko.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.