Izvor: Blic, 23.Jan.2018, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRVENILO NA TELU Trudnu ju je ostavio dečko, a Milica Dabović je jednom tetovažom sada ZBUNILA sve

Milica Dabović je već dugo aktivna na društvenim mrežama. Upravo tu je i objavila novu fotografiju koja je mnoge iznenadila.

Košarkašica je svima pokazala sliku tetovaže, koji se, prema svemu sudeći, ne nalazi na njenom telu. Neko njoj drag je odlučio da istetovira jasnu poruku, a Milica se time pohvalila.

"Ako uopšte znam šta je to ljubav, onda to znam zbog vas", piše na tetovaži koja je skoro urađena, a to se može videti po crvenilu na telu, u predelu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kod rebara.

Milica je na to samo dodala.

"Kada te neko voli iskreno, i kada nekog voliš iskreno!!! Deo moje male porodice si ti anđele, ti anđele koja nosoš nas, u duši, u srcu na telu, a ja jedva čekam svoju", naglasila je Dabovićeva.

Iako su prvo mnogi pomislili da je reč o njenoj tetovaži, ispostavilo se da nije pa se ne zna se ko je ovo ispisao na telu. To je zbunilo njene pratioce, a u isto vreme i iznenadilo. Primetno je da na tetovaži ispisan i broj koji je njen sin Stefan dobio na rođenju u bolnici, 7137. Podsetimo, Milica je stavila tačku na vezu sa misterioznim muškarcem Vukom koji je otišao iz njenog života nekoliko nedelja pred porođaj.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.