Izvor: Blic, 02.Okt.2022, 17:46

ĆERTIĆ ISPRED URGENTNOG Golubović i Emil su ga pretukli u rijalitiju, a evo šta Urošu predstoji - ne skida kačket (FOTO)

Kristijan Golubović i Emil Kamenov nešto posle 14 sati danas privedeni su u Policijsku stanicu Pećinci nakon što su prebili cimera iz Zadruge Uroša Ćertića. Uroša smo sada uslikali ispred Urgentnog centra, a potom mu predstoji davanje iskaza u policiji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KRISTINA U POLICIJI, BESNA KAO RIS Kristijanova trudna verenica DOLETELA U STANICU nakon što je tukao Ćerića (VIDEO)

Izvor: Blic, 02.Okt.2022

Kristijan Golubović i Emil Kamenov nešto posle 14 sati privedeni su u Policijsku stanicu Pećinci nakon što su prebili cimera iz "Zadruge" Uroša Ćertića. Kristijanova trudna verenica Kristina Spalević došla je u stanicu, a vidno je neraspoložena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.