CEO STUDIO JECA U SUZAMA, DOK AUTISTIČNI GENIJE MAGIČNO SVIRA I PEVA: On je slep a radi na ulici (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2018, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CEO STUDIO JECA U SUZAMA, DOK AUTISTIČNI GENIJE MAGIČNO SVIRA I PEVA: On je slep a radi na ulici (VIDEO)

Nateraće vas da se naježite

Često se u muzičkim šou programima otkrivaju najneverovatniji anonimni umetnici. Međutim muzičar Denis Barta je pravo čudo.

On se pojavio u ''Supertalentu'' izveo pesmu Olivera Dragojevića ''Oprosti mi pape'' i osvojio srca žirija i publike.

BRZO, SKLANJAJ TO! Skandal na RTS-u! Voditeljka NAJAVILA prognozu, a u KADRU se POJAVILO ovo(VIDEO)

Malo je reći da je plakao svako prisutan, nakon što je otac ovog momka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispričao njegovu životnu priču.

Maja Šuput nije mogla da dođe sebi od jecaja.

Denis je slep, autističan i ima epilepsiju, a njegov talent je čudesan. Njegov otac Nebojša kaže:

- Javljaju nam se ljudi preko društvenih mreža. Dobili smo više od 2.000 poruka. Svi govore i pišu o njemu. Nakon nastupa, pisala nam je jedna žena koja takođe ima autistično dete. Dopisivali smo se do 4 sata ujutro i razmenjivali iskustva.

- Denis ima svoju firmu, prvu registrovanu u Bosni i Hercegovini za ulične svirke, a ono što zaradi često donira onome kome je to potrebno, ali, kako kaže tata, i zimskom periodu on neće moći da nastupa na ulici.

- Za sada Denis nije dobio ponude za nastupe, a kako stiže zima, neće moći da nastupa napolju. Voleli bismo da dobije priliku da nastupa negde u zatvorenom. On ima repertoar pun velikih hitova -  priča Nebojša i dodaje kako im je velika želja da obiđu region. Svi veruju i njega i misle da je trenutak da iskoristi svoju priliku. Mnogi su uvereni da bi Denis s lakoćom ispunio svaku dvoranu. On naprosto ima harizmu kakvu malo ko ima -  dodao je Denisov tata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.