Budale je zovu NAJRUŽNIJOM DEVOJKOM na Instagramu - ali ona ima MOĆNU PORUKU za ceo svet (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budale je zovu NAJRUŽNIJOM DEVOJKOM na Instagramu - ali ona ima MOĆNU PORUKU za ceo svet (FOTO)

Ilka je shvatila da ima misiju.

Kada je Nemica Ilka Bruihl otvorila profil na Instagramu, mnogi korisnici ove društvene mreže iz svih delova sveta plitkoumno i neukusno su je zasuli ružnim komentarima, a išli su toliko daleko da su je proglasili najružnijom devojkom na svetu.

Ilka je želela da pokaže svetu da lepota ima različita lica pa je ostala istrajna u odluci da će objavljivati svoje fotografije na Instagramu, uprkos ružnim komentarima. Želela je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojom pričom da ohrabri druge, iako je sama zbog toga trpela gnusne uvrede.

A post shared by Ilka Brühl | Mutmacherin (@ilkabruehl) on Aug 4, 2019 at 9:45am PDT

- Moja misija je da podsetim svet da smo svi lepi - napisala je Ilka na Instagramu.

Rođena je sa retkim i teškim poremećajem zbog kojeg je već prošla niz operacija, a nove je tek čekaju.

A post shared by Ilka Brühl | Mutmacherin (@ilkabruehl) on Nov 11, 2019 at 8:17am PST

- Rođena sam s rascepom usne i nepca, a nosne šupljine nisu mi dobro formirane. Nisam imala desnu stranu suznog kanala pa su mi se suze stalno slivale niz lice - ispričala je ona.

Kada su njeni prijatelji profesionalno snimili nekoliko njenih fotografija, odlučila je da ih podeli sa svetom te je otvorila profil na Instagramu.

A post shared by Ilka Brühl | Mutmacherin (@ilkabruehl) on May 18, 2019 at 7:14am PDT

- Tad sam shvatila da želim svetu da pokažem svoje lice i ko sam zaista - objašnjava Ilka.

- Govore mi da sam ružna, ali ja tvrdim da postoji samo jedna vrsta ružnoće: ružna duša. Niko ne bi trebalo da se krije zbog svog izgleda - dodala je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.