Izvor: Press, 29.Avg.2018, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brutalna prozivka Miljane Kulić: “Anabelin drug je seksualno opštio sa Slobom” (video)

Miljana Kulić, koja će sa sinom Željko ući u Zadrugu 2, javila se uživo u emisiju i napravila potpuni haos optužujući budućeg zadrugara i cimera Mirka Gavrića, koji je odličan prijatelj sa Anabelom Atijas.
“Ognjene, meni je mnogo žao što ste isključili ovu “haljinicu boje lila” i što ne mogu da vodim dijalog sa njim, ali biće prilike, 11 meseci >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u Zadruzi nije malo. On je na Instagramu prozivao i Zoricu i Lepog Miću i mene, a sada ne stoji iza svojih reči, znači, jedan ljigavac, dupljak, kontradiktorna osoba, on je u roku od dva sata promenio svoje mišljenje i uvlači se Mići u zadnjicu, ali Mića nije ni homoseksualac, ni biseksualac, dok je ovaj obična pederčina, tako da, ja bih mu poručila: Mirko, mali vraže, ja te j…., a Mića mi pomaže. Mirko, duh si pravi, samo ti je k…. u glavi. Mićo, ti si pravi drug, uvali Mirku dug”, rekla je Kulićeva.
 

Ona se osvrnula i na Gavrićev odnos sa Slobom Radanovićem i navodnu vezu s njim.
“Čula sam da je on mene ogovarao i pisao svašta po Instagramu za mene, a mogu da kažem da je ta žena koju je predstavio samo paravan, jer se oženio samo noć posle kada je sa Slobodanom Radanovićem seksualno opštio, da ne bi pukla bruka zbog njegove karijere. Nema veze, sve će se to u rijalitiju saznati, pravda je spora, ali dostižna”, rekla je Kulićeva.
Mirko se potom uključio u emisiju i rekao Kulićevoj da je voli i da je divna osoba i da je najbitnije da visoko inteligenta osoba, kao i on, i da će se zbog toga razumeti.
“Ne volim d.peuvlakače i ulizice i da može da smatra da mu je ona i pre rijalitija obajvila rat”, odgovorila mu je Kulićeva.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.