Bogdanović po dolasku komentarisao glasine o narušenoj atmosferi u ekipi

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2019, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović po dolasku komentarisao glasine o narušenoj atmosferi u ekipi

Kina pada u zaborav, ali nudi i pouku za budućnost. Srpski košarkaši nisu bili preterano raspoložemi za priču po dolasku u Beograd. Osmeh na lice nabacila im je samo grupa navijača koja ih je u kasnim večernjim satima dočekala na aerodromu “Nikola Tesla”.
Na meču Lige šampiona Čelsi – Valensija, naša kladionica nudi kvotu 2.95 za igru 1-1.
Najveći aplauz dobio je ubedljivo najbolji igrač našeg tima na Mundobasketu i član prve petorke šampionata Bogdan >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Bogdanović.
– Reprezentaciju nikada nije činio samo jedan igrač. Lepo je što je bar neko od nas dobio nagradu. Hvala ljudima koji su došli da nas dočekaju – rekao je Bogdanović.
Srpski košarkaš je kratko odgovorio i na glasine o narušenoj atmosferi unutar tima.
– Držimo se, imamo sjajnu atmosferu. Nije se kvarila ni dovodila u pitanje. To nas je držalo i držaće nas uvek. Pisaće se svašta, ali mi znamo šta imamo – rekao je Bogdan Bogdanović.

The post Bogdanović po dolasku komentarisao glasine o narušenoj atmosferi u ekipi appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LUČIĆ: Razbistrili smo glave, sada da vidimo gde smo grešili

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2019

Dugo će kineska rana da proganja “orlove”. Svesni su šanse koju su propustili, veruju da će bolno iskustvo sa Svetskog kupa da im pomogne u bliskoj budućnosti. Jedan od retkih koji je imao snage da progovori za medije po dolasku u Beograd, bio je Vladimir Lučić.. Na meču Lige šampiona Dortmund...

Nastavak na 011vodič.com...

Uhapšeni navijači koji su ucenjivali i reketirali slavni klub

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2019

Navijačka afera je sasvim iznenada potresla Italiju. Samo dan pošto je policija saopštila da je uhapsila 12 navijača Juventusa, na videlo su izašli detalji celog slučaja. Reč je, inače, o vođama najvatrenijih pristalica “stare dame”.. Na meču Napoli – Liverpul, naša kladionica nudi...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.