Bivši napadač Zvezde ostaje bez “zlatne kopačke” zbog preloma palca

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2019, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši napadač Zvezde ostaje bez “zlatne kopačke” zbog preloma palca

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sada napadač Seula, Aleksandar Pešić, po svoj prilici neće osvojiti ove sezone “zlatnu kopačku”, trofej namenjen najboljem strelcu šampionata Južne Koreje.
Kvota u MaxBetu na trijumf Bahreina protiv Irana je 7.30.
Pešić je u 32. kolu postigao gol pre pauze, u porazu od Gjeongama (2:1), što mu je bio 10. u sezoni, ali ipak je mala šansa da u plej-ofu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << stigne Žuniora Negaa (Ulsan) i Adama Tagarta (Suvon), koji su postigli po 16 pogodaka.
Srpski napadač je dugo bio lider na listi strelaca, ali je tu poziciju ispustio kada je polomio nožni palac. Dugo je bio van terena, punih osam nedelja, i to ga je koštalo prestižnog priznanja. Da stvar bude još gora, i njegov Seul je zaostao na tabeli i uoči plej-ofa je treći sa prevelikih 15 bodova zaostatka za prvoplasiranim Ulsanom.
Ako Seul na kraju zadrži treću poziciju i izbori plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, Pešić će imati puno pravo da bude zadovoljan svojom prvom sezonom u Južnoj Koreji. Tim pre što je pet od 10 golova postigao protiv timova koji će sada igrati plej-of, dakle najboljih ekipa u ligi. Uz to, polovina golova su bili za 1:0. Dakle, nije popravljao statistiku protiv slabih protivnika.
Naredni meč Seul igra u nedelju, kao gost protiv Gangvona. Biće to prva od pet prilika za Pešića da zapreti Žunioru i Tagartu.


The post Bivši napadač Zvezde ostaje bez “zlatne kopačke” zbog preloma palca appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PORUKA SA MARAKANE: Stigao je! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2019

Vrhunsku promotivnu akciju napravila je Crvena zvezda na društvenim mrežama. Već nekoliko dana među zvezdašima traje rasprava oko toga šta to stiže na stadion “Rajko Mitić” iz Čikaga, a sa Marakane su se sada oglasili novim snimkom, na kojem se nalaze i glumci Aleksandar Radojičić i Viktor...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.