Bivša žena Abramoviča, udaje se za drugog MILIJARDERA!

Izvor: Mondo, 22.Jul.2019, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša žena Abramoviča, udaje se za drugog MILIJARDERA!

S konja na... konja?

Bivša supruga vlasnika fudbalskog kluba Čelsi i ruskog oligarha Romana Abramoviča, Daša Žukova (38), verila se sa novim dečka, grčkim milijarderom Stavrosom Niarkosom (33), a venčanje planiraju krajem ove godine, piše britanski "Sun".

Par se verio na luksuznoj zabavi u Njujorku, koju su organizovali povodom njenog rođendana, a među gostima su bili i Dejvid Bekam, Liv Tajler, Tori Burč, Džesika Sajnfild, umetnik Dastin >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Jelin i drugi.

"Njih dvoje su odlučili da se venčaju na kraju godine. Još nisu dogovorili sve detalje", rekao je izvor za britanski medij i dodao da je Daša ostala u prijateljskim odnosima s bivšim suprugom Romanom Abramovičem (52). Razišli su se mirno 2017. nakon deset godina zajedničkog života.

Krajem iste godine Daša je viđena s Niarkosom na umetničkom sajmu Art Basel u Majamiju, te na događaju magazina "Garage" u čast umetnika Džefa Kunsa. Poznanici su u to vreme komentarisali:

"Oni su već dugo prijatelji, a nedavno su počeli malo više vremena da provode zajedno."

Abramovičeva nova muza - udata balerina?

Daša i Roman imaju dvoje dece, sina Arona Aleksandra (10) i kćerku Liju Lu (6), a zbog njih se navodno i često viđaju.

Ovo je jedna od retkih slika na kojoj se Daša i Stavros mogu videti zajedno:

View this post on Instagram

....and Dasha, Stavros and Barry

A post shared by David Geffen (@davidgeffen) on Sep 2, 2018 at 7:54am PDT

View this post on Instagram

Essentials ☎️☕️ (in that order)

A post shared by Dasha Zhukova (@dasha) on Jul 18, 2019 at 11:39am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.