Bivša odgovorila Depu: Ovo su potezi očajnog LAŽOVA

Izvor: Mondo, 27.Jul.2019, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša odgovorila Depu: Ovo su potezi očajnog LAŽOVA

Džoni Dep tvrdi da mu je bivša gasila cigarete po licu. Evo šta Amber Herd ima da kaže na to.

Nova runda bitke u kojoj se Džoni Dep i Amber Herd međusobno optužuju za nasilje!

Džonijev advokatski tim ovog vikenda je u javnost pustio fotografije na kojima je Džoni na bolničkom krevetu, sa tamnim naočarima i okruglom opekotinom na desnom obrazu.

"Ova fotografija nastala je nakon napada ubilačkog besa, kada je Amber najpre flašom udarila Džonija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a zatim mu upaljenu cigaretu ugasila na obrazu," navodi Džonijev tim.

Amber mu je odgovorila preko advokata, koji su objavljivanje fotografija nazvali "potezom očajnika".

"Fotografija ne dokazuje ništa, osim činjenice da je Dep očajnik, koji na svaki mogući način pokušava da skrene pažnju sa svog psihičkog stanja i da izbegne odgovornost za sve svoje napade na Amber", izjavili su njeni advokati.

Džoni je Amber dao milione dolara kako bi nakon razvoda ćutala o njihovom odnosu, ali ju je onda tužio zbog klevete pošto je iznela detalje njihovog braka i nasilja u jednom članku. Iako nije pomenula Džonijevo ime, glumac ju je tužio i sada zahteva 50 miliona dolara odštete.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

DžONI DEP NA BOLNIČKIM KOLICIMA: Bivša devojka ga pretukla

Izvor: Večernje novosti, 27.Jul.2019

Amber Herd pustila je u javnost slike posle navodnog fizičkog zlostavljanja od strane Džonija Depa Amber Herd pustila je u javnost slike posle navodnog fizičkog zlostavljanja od strane Džonija Depa. Glumac je to demantovao, a sada je kao dokaz priložio slike povreda koje mu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.