Izvor: Njuz.net, 01.Feb.2017, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba ubeđena da su njeni roditelji najlepši i najpametniji

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 1. februar 2017, (Njuz) – Drugari četrnaestomesečnog Lava Miletića ispričali su za Njuz da više ne mogu da podnesu njegove neprestane priče o tome kako su njegovi mama i tata najepši i najpametniji na svetu. Prema njihovim rečima Lav smatra da su njegovi mama i tata nešto posebno i ima potrebu da svima objašnjava koliko su oni čarobni i neodoljivi u svakoj životnoj situaciji.
– Svako od nas voli svoje roditelje najviše na svetu i ponekad priča o njima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << ali niko to ne radi poput Lava. Neprestano nas ubeđuje u to da niko nije toliko lep i pametan kao što su oni. Stalno priča kako se oni slatko smeju, pa kako su simpatični kada mu nešto pričaju i kako su pametni jer ga sve razumeju iako on još uvek ne ume lepo da priča. Kada pokušamo da mu objasnimo da se i nama dešavaju iste ili slične stvari on samo odmahne glavom i nastavi po svome. Ponekad se zapitam da li je on jedina beba na svetu koja ima mamu i tatu – rekla je Lavova drugarica Iskra.
Njegov vršnjak Đorđe kaže da je počeo da ga izbegava zbog tih priča.
– Nemam više živaca da ga slušam. Koja god tema da se pokrene on se vrati na priču o mami i tati i prepričava nam šta im se sve desilo od kada smo se nismo videli. Uvek su mi takve bebe bile beskrajno dosadne, a što je najgore i Lav je, dok smo bili manji, komentarisao kako ne može da veruje da postoje bebe koje su ubeđene da su baš njihovi roditelji nešto posebno – izjavio je on.
Na molbu da prokomentariše izjave svojih drugova Lav je rekao da je iznenađen njihovim reakcijama i da će nam vrlo rado dati izjavu čim nam ispriča koliko su njegovi mama i tata bili neodoljivi dok ih je prskao vodom tokom sinoćnog kupanja.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.