BUJNI DEKOLTE I GO STOMAK Naša mlada pevačica takva ušetala U ŠKOLSKU UČIONICU i iznenadila mnoge

Izvor: Blic, 02.Sep.2017, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUJNI DEKOLTE I GO STOMAK Naša mlada pevačica takva ušetala U ŠKOLSKU UČIONICU i iznenadila mnoge

Naša mlada pevačica očigledno da se ne libi ničega pa ni toga da golog stomaka i bujnog dekoltea se pojavi u učionici.

Sara Jovanović je nastupila sinoć na jednoj manifestaciji u Zrenjaninu, ali izgleda da su organizatori odlučili da njena garderoba za nastup bude ni manje ni više nego u učionici.

Shodno situaciji u kojoj se našla, Sara je zabeležila taj detalj priprema. Dok je iza nje vidljiva ispisana tabla sa katedrom, mlada zvezda je iskoristila trenutak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i fotografisala se. Bujni dekolte i go struk su ipak, očigledno, bili dozvoljeni u ovoj učionici u kojoj nije bilo učenika. Ovaj izgled je ipak pozitivno iznenadio veliki broj njenih pratilaca na društvenoj mreži instagram.

Sara se nedavno vratila sa letovanja i nastavila sa svojim nastupima kojih ima sve više nakon objavljivanja numere "Nemam vremena za to", a poslednjih nekoliko dana provodi i u studiju gde pripema novu pesmu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.