BORICE, KAKO DA ZAVOLIM ZOLU OPET? Miljana upitala Santanu da joj POMOGNE, on je posavetovao da ima manje INTIMNIH ODNOSA!

Izvor: Press, 22.Okt.2019, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORICE, KAKO DA ZAVOLIM ZOLU OPET? Miljana upitala Santanu da joj POMOGNE, on je posavetovao da ima manje INTIMNIH ODNOSA!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola sedeli su ispred apartmana i pričali o svom odnosu, a priključio im se Bora Santana. Miljana je odmah postavila direktno pitanje svom cimeru, želeći da joj pomogne da bude u boljem odnosu sa svojim dečkom.
Foto:pink

Autor: TvPink Printscreen


Borice, možeš li da mi pomogneš... >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Kako da zavolim Zolu opet? - upitala je Miljana Boru.


I meni isto - nadovezao se Zola.


Manje s*ksa, više da se uželite - rekao im je Bora.



Autor: TvPink Printscreen

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Miljana direktno pitala Zolu za SVADBU! Razbesnela se kad je odgovorio! Posle abortusa, KRAJ LJUBAVI? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019, 00:14

Evo šta je rekao...Miljana Kulić i dalje sumnja u ljubav i iskrenost svog momka Lazara Čolića Zole i brine se za budućnost njihove veze posle kiretaže...Sinoć, ona je pitala Zolu da li želi da naprave svadbu u "Zadruzi" rekavši mu da su joj iz produkcije rekli da treba samo da odabere datum...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.