BOGOVSKI ULOV! Pecaroš se SRUŠIO kad je ovo našao u želucu ribe koju je upecao! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2019, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOGOVSKI ULOV! Pecaroš se SRUŠIO kad je ovo našao u želucu ribe koju je upecao! (FOTO)

Kad te hoće...

Jedan pecaroš se baš iznenadio kad je u želucu ribe koju je uhvatio pronašao skrivenu novčanicu od 20 dolara.

Fotografija je objavljena na Fejsbuk stranici "Sharkmen Fishing Charters Melbourne" i odmah je postala viralna.

"Najbolje - uhvatio si večeru i dovoljno za pivo posle", šalila se ekipa na Fejsbuku, iako je bilo i onih koji nisu verovali da je fotografija stvarna.

Veterinar Ričmond Loh, koji stoji iza popularnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jutjub kanala "The Fish Doctor", za australijske medije je rekao kako je novčanica bila tamo gde biste i očekivali da bude kad bi je riba progutala.

Ipak, dodao je kako ta vrsta ribe, sneper, retko izlazi na površinu vode, ali i da novčanica od 20 dolara nije mali predmet koji se tek tako može progutati slučajno.

Dr Met Landos složio se kako je sa fotografija teško raspoznati da li je novčanicu riba progutala ili ju je tamo postavio čovek.

"PREVARIO SAM ŽENU, HTEO RAZVOD, KUĆA MI JE SPALJENA" Boban Rajović na Blic poligrafu priznao da se kaje što je dva puta bio u ZATVORU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.