Izvor: Press, 01.Okt.2018, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLAM VEKA, PALAC NA NOZI SAM MU LJUBILA KOLIKO SAM GA VOLELA: Luna kroz suze pričala o Slobi! (VIDEO)

Ponovo se setila Radanovića.
Luna Đogani danas je pričala o Slobodanu Radanoviću sa kojim je bila u velikoj ljubavi tokom prve sezone "Zadruge". Ova zadrugarka prvo je o pevaču razgovarala sa Stanijom i nekoliko svojih cimera, a kasnije sa Marijom Marinković.
 
Ja sam bila spremna >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na sve, samo da je pored mene moja ljubav, moj oslonac. On je muškarac kog sam ja želela i da ti na kraju rijalitija okrene leđa. Znaš šta je on uradio? Otišao je kod nje! Počeo je da obnavljna odnos, da se ljubi iz Škode, da ide na godišnjicu braka... - pričala je Luna.


 
Savo Perović je tako jako kratko bio prisutan ovom razgovoru između Marije Marinković i Lune Đogani, a tom prilikom izneo je i svoje mišljenje o trenutku kada je zapravo došlo do krize u ljubavnoj romansi između Lune Đogani i Slobodana Radanovića.




 



Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.