Izvor: Blic, 20.Jan.2018, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZARNO Pevač se UŽIVO uključio na društvene mreže sa groba našeg proslavljenog glumca!

Pevač Miki Mećava jednim potezom se upisao u listu onih koji su uradili bizarne stvari. Prvo je to bila Neda Ukraden koja je slikala selfi sa Usnijom Redžepovom u bolničkoj postelji, a sada je Miki otišao na grob Bogoljuba Mitića Đoše, odakle se uživo uključio na društvene mreže.

Miki je otišao u VLasotince, gde je Đoša sahranjen i odande je svima, dok ga je neko s druge strane snimao, poslao poruku.

- Dragi moji, dođoh ja u Vlasotince. Dođoh na grob >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mog druga, Bogoljuba Đoše. Bata Đole, dogovorimo se da pijemo piće, ali ti brate, ode - rekao je Miki prvo u kameru, a potom i obraćajući se Đoši.

Pomolio se, zapalio sveću i nastavio:

- Nije nam se dalo. Pre nego što je umro, zvali su me dva puta do kafića da se vidimo i popijemo piće. Mlad čovek, e moj Bato. Ne znam šta da kažem - pričao je on, dok je kamera zumirala grob.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.