Izvor: Press, 25.Dec.2018, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILA JE NAJPOPULARNIJA VODITELJKA DECENIJAMA: Pojavila se u Cecinom spotu, fudbaleru rodila dete, a onda joj se život PREOKRENUO! Evo kako danas ŽIVI (FOTO)

Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, bila je jedna od najpopularnijih voditeljki televizije Pink u prošloj deceniji. Radila je za "ružičastu" televiziju mnoge emisije, ali poslednjih godina je ne gledamo na malim ekranima.
FOTO: PRINTSCEEN
Ovu atraktivnu plavušu sigurno pamtite kao voditeljku "City cluba", a u jednom periodu je vodila i sovju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << autorsku emisiju "Sanimetar" i još mnoge druge.

Pojavila se u spotu Cece Ražnatović "Crveno", a bila je u braku sa fudbalerom Nikolom Lazetićem, sa kojim ima sina Luku.
 

Sandra je 2009. godine učestvovala u VIP izdanju "Velikog brata", a sa fudbalerom Nikolom Lazetićem ima sina Luku. Zbog raznih estetskih intervencija kojima se podvrgla mnogi su je upoređivali sa kolegom Goranom Stojićevićem Karamelom.
 



Trenutno živi u Los Anđelesu. 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.