Izvor: Press, 30.Avg.2018, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BESNA Marija Šerifović zbog PLJAČKE na Novom Beogradu: JE*EM LI VAM MAMU LOPOVSKU!

Marija Šerifović je danas pobesnela jer je srela uplakanu devojčicu koju je neko pokrao.
Pop zvezda je snimila video u kom je objasnila šta se desilo:
“Bila sam u Meku da pojedem svoj dupli čiz obrok i šta se dešava… Vidim da na klupici sedi devojčica i plače… Pridjem i pitam devojčicu zašto plače, kaže da joj je neko ukrao iz ranca 650 >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dinara! Sve u svemu, dečaci ili mangupi iz Bloka 63 jako ste bezobrazni i uopšte niste mangupi i kreteni ste! Jer devojčici koja ima 11 godina kradete 650 dinara! Je*em li vam mamu”, siktala je Šerifovićka koju je ganula devojčica u suzama pa joj je dala novac kako bi prestala sa plakanjem.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

VIDELA UPLAKANU DEVOJČICU: Kad je Marija Šerifović saznala o čemu se radi, OVAKO je odreagovala

Izvor: Story, 30.Avg.2018

Pop pevačica Marija Šerifović razbesnela se danas, pa odlučila da uradi nešto što je retko koja domaća poznat ličnost uradila. Naime, ona je na jednoj klupi u Beogradu ugledala uplakanu devojčicu i prišla joj da vidi o čemu se radi. Ona joj je ispričala da su joj iz džepa u rancu ukrali...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.