Izvor: Press, 17.Dec.2018, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BANE POBESNEO OD LJUBOMORE, PA SUROVO NAPAO ZERINU! Polivao je vodom, gurao i ŽESTOKO IZVREĐAO! (VIDEO)

Ne može da podnese što je bila sa drugim!
Zerina Hećo i Bane Čolak su nedavno raskinuli, ali njihovim raspravama nema kraja. Bane je pobesneo kada je saznao da je ona provela noć u zatvoru sa Vladimirom Todorovićem u istom krevetu.




Autor: TV Pink Printscreen


Bane >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je jedva dočekao trenutak da joj saspe najgore uvrede zato što je prespavala sa Vladom u krevetu.



Klošarko. Majko četvorogodišnjeg deteta, vaćariš se u zatvoru. Tebi dete prioritet? Koji? Ološu! Napu*ite mi se ku*ca svi tvoji je*ači. Svaki dan ću da pričam svima da si dro*etina raspala. Majka četvorogodišnjeg deteta. Ma popu*i mi ku*ac i ti i tvoje tužbe. Alkoholičarko. Mrtvu pijanu sam te nosio na rukama. Znaš da ja tebe mogu da tužim za šamare - rekao je Bane. 



Autor: TV Pink Printscreen


Zerina je Baneta polila vodom, a onda je Bane polivao tušem posle čega je ona njemu udarila par šamara jer je provocirao.



Dobićeš tužbu... Klošaru, hoćeš još. Hoćeš još pi*kice? - rekla je Zerina.



Autor: TV Pink Printscreen


Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.








 



Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.