BANE JE OVDE SVAŠTA RADIO SA IVANOM: Gagi se jadao Janjušu zbog drame sa Erminom, pa otkrio da se ona čula sa NJEGOVOM DEVOJKOM!

Izvor: Press, 01.Nov.2019, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BANE JE OVDE SVAŠTA RADIO SA IVANOM: Gagi se jadao Janjušu zbog drame sa Erminom, pa otkrio da se ona čula sa NJEGOVOM DEVOJKOM!

Misle da ga je namerno poljubila kako bi se priča zavrtela oko nje.
foto;pink
Gagi Đogani se nakon jutrašnjeg buđenja žalio Marku Janjuševiću Janjušu da mu nije jasno zbog čega se stvorila toliko pompa zbog slučajnog poljupca do kog je došlo između Ermine Pašović, Banetove devojke i njega.
Pričaju o poljupcu, a Bane >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je izvatao Ivanu ovde, mesec dana šta sve nije radio. Još mi je rekla da se čula sa mojom devojkom i dolazi i ljubi me. Mislim stvarno nema smisla - govorio je Gagi. Foto: TV Pink Printscreen

Ona ovde onda pravi namerno to. Namerno je to uradila zbog priče - rekao mu je Janjuš.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.