Izvor: Press, 11.Feb.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana POČELA DA PLAČE kad je čula šta je Davidova majka rekla o njihovoj vezi! Dragojević joj jasno stavio do znanja da neće poslušati Biljanu! (VIDEO)

Obećala mu je da ga neće ostaviti.
Nakon što je David Dragojević razgovarao sa svojom majkom Biljanom, on je priznao svojoj devojci Ani Korać, da je njegova majka ne prihvata. To je ovu zadrugarku potpuno slomilo, ali je bivšem fudbaleru jasno stavila do znanja da ga neće ostaviti. 



Njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dvoje su poveli ozbiljan razgovor o svom odnosu, a tada je Koraćeva priznala da je povređena zbog ovih reči. 




Autor: TvPink Printscreen


Jednostavno kad uđeš u neku bolesnu priču, ja ne umem da plivam. Meni je ovo odvratno. Rekla sam ti da se osećam odvratno, a evo zbog čega - pričala je plačljivim glasom Ana.


Meni niko ne može da kaže šta ću ja da radim, niti da mi suflira. Odvratno - rekao je David.


David je ljubio svoju devojku, ne bi li je oraspoložio i govorio joj da nema potrebe da se se nervira i da je on uz nju.




Autor: Zadruga - RTV Pink


Pročitajte još: ZA BARAŽ SPREMILE I LISICE! Bivše zadrugarke spremne da zapale studio, jedna od njih pojavila se u s*ksi kostimu! (FOTO)



U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.











Nastavak na Press...






Povezane vesti

NE MOŽE ALEKSANDRA DA BUDE TU! David NIJE MOGAO DA SLUŠA MAJKU KAKO VREĐA njegovu devojku, očuh mu uputio podršku: Budi sa Anom, Biljanu su otrovali pričama! (VIDEO)

Izvor: Press, 11.Feb.2019

David majci i očuhu jasno stavio do znanja da ne želi Aleksandru u svojoj kući. . Dok su kod Dušice Jakovljević bivši zadrugari nestrpljivo čekali da saznaju ko se od...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.