Američki automobilista probuđen iz kome, ali tek predstoji borba

Izvor: 011vodič.com, 21.Sep.2019, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki automobilista probuđen iz kome, ali tek predstoji borba

Vozač Formule 2 Huan Manuel Korea probuđen je iz indukovane kome, ali mu tek predstoji borba za spas noge. Američki automobilista koji je rođen u Ekvadoru je doživeo tešku nesreću u trci na belgijskoj stazi Spa 31. avgusta kada je poginuo francuski vozač Antoan Uber.
Od 13:30 igraju Lester – Totenhem, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.85.
Doktori so sada nisu hteli da operišu nogu 20-godišnjeg Koree sve dok mu se pluća ne oporave. U petak su lekari >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << javili da je on svestan, ali ne u potpunosti. On je bio u komi još od nesreće.
Huan Manuel Korea je skinut sa aparata za disanje i probuđen iz veštački izazvane kome. To je lepa vest i veliki korak napred, ali je on i dalje u trci sa vremenom. Sada je prioritet doktora da mu saniraju povrede desne noge koja nije dirana još od nesreće – piše u saopštenju njegovog tima.
Korea je imao četvoročasovnu operaciju odmah posle nesreće koja je obavljena u Liježu. Potom je prebačen u London gde mu je ustanovljena teška povreda pluća.

 

The post Američki automobilista probuđen iz kome, ali tek predstoji borba appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Korea probuđen iz indukovane kome! Sledi "trka s vremenom"

Izvor: B92, 21.Sep.2019

Vozač Formule 2 Huan Manuel Korea više nije u komi i sada ga čeka vrlo zahtevna operacija.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.