Ako ste nabacili neki kilogram tokom praznika, ove cake u oblačenju će vam biti zlata vredne

Izvor: 011vodič.com, 16.Jan.2021, 07:22

Ako ste nabacili neki kilogram tokom praznika, ove cake u oblačenju će vam biti zlata vredne

Uz nekoliko jednostavnih caka, svako može izgledati mnogo bolje. Kako bi se izbeglo preterano znojenje, a koži omogućilo da diše, poželjno je da sva garderoba bude od nekog prirodnog materijala, kao što su pamuk, lan ili viskoza.


Sintetičke tkanine s velikim procentom likre treba izbegavati i zbog toga što će se prilepiti uz telo i dodatno istaći njegove nepravilnosti.
Evo kako jednostavno prikriti višak kilograma
Haljine i majice sa V-izrezom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << naglašavaju liniju vrata i ističu dekolte, pa su samim tim odličan izbor za dame s viškom kilograma.
Kad je reč o suknjama, vodoravne pruge i plisirani modeli nikako ne bi trebalo da se nađu u njihovom garderoberu. Ženstvenost se uspešno može istaći suknjama ravnog kroja i srednje dužine. One će učiniti da noge deluju duže i vitkije.
Vertikalne i kose pruge laskaju svakoj figuri
Tokom godina metabolizam usporava, a svaka uneta kalorija postaje vidljiva. Zadnjica gubi tonus, a kukovi se šire. Pri kupovini pantalona ili farmerki, treba imati u vidu da punijima mnogo bolje pristaju modeli s normalnim ili visokim strukom. Plitke modele treba zaobići jer dodatno ističu salce na bokovima i stomaku.


Pored pravog modela, pođednako je važno odabrati i odgovarajuću veličinu odevnog komada. Pokušaj da se figura vizuelno suzi kupovinom dva broja manjih farmerki osuđena je na propast. Jedna od zabluda jeste i da prevelika odeća prikriva višak kilograma.
Nakon kupovine garderobe, potrebno je odabrati i aksesoar. Upadljive minđuše ili ogrlica usmeriće poglede ka licu, a dobro rešenje je i nošenje ešarpe koja ležerno prekriva trup. Kada je o obući reč, baletanke i ravnu obuću obavezno treba zameniti cipelama sa srednjom potpeticom – i time će silueta biti izdužena.


Bez obzira na to koji konfekcijski broj nosite, harizma i samopouzdanje kojima zračite uticaće na to kako vas okolina doživljava. Uz osmeh i vedar duh, sitne nesavršenosti niko neće ni primetiti!



The post Ako ste nabacili neki kilogram tokom praznika, ove cake u oblačenju će vam biti zlata vredne appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.