Ajs i Skaj ne mogu jedan protiv drugog, Borko izbačen

Izvor: Blic, 26.Mar.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajs i Skaj ne mogu jedan protiv drugog, Borko izbačen

Šest dana pred kraj Veliki brat je razdvojio Ajs Nigrutina i Skaj Viklera koji su do tada, bar u kući, disali kao jedno. Ovaj potez izazvao je veliko iznenađenje razdvojenih drugara i revolt njihovih najbližih. Mame intrigantnih ukućana kažu da Ajs i Skaj, koji inače važe za favorite, svakako ne mogu jedan protiv drugog i da bi najbolje bilo da ukoliko jedan od njih pobedi u nedelju, nagradu od 50.000 evra podele na ravne časti.



Ajsova mama Zorica se razočarano >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pita zašto ih je Veliki brat sada razdvojio? - Stvarno ne znam zašto je to Veliki brat uradio? Ako su od početka bili zajedno, trebalo je da tako ostanu i do kraja. Ne dopada mi se ta odluka - komentariše za „Blic" Ajsova majka kojoj je jasno zašto Ajs i Skaj nisu srećni zbog razdvajanja.

- Normalno da nisu oduševljeni što su razdvojeni, da im je neprijatno. Sve je to do sada super funkcionisalo. Imali bi i veće šanse za pobedu da su ostali zajedno - kaže Zorica kojoj je jedino bitno sinovljevo zdravlje.

- Ma, šta god da se desi, meni je samo bitno da mi se dete zdravo vrati kući. Baš sam ga se uželela. A šta bude, biće - kaže Ajsova mama i dodaje da se Ajs i Skaj sigurno neće boriti na različitim stranama.

- Ne verujem da će se njihov odnos sada promeniti. Neće se boriti jedan protiv drugog. Koliko ja poznajem svoga sina, sigurna sam da će, ukoliko osvoji pare, novac podeliti sa Đorđem. To bi bilo fer - ističe Vladanova mama.

I Viklerova, odnosno Đorđeva mama deli mišljenje sa Vladanovom majkom, te joj se uopšte ne sviđa razdvajanje grupe „Bad Copy".

- To nije fer! Ako su ušli u kuću kao jedan, prilično je podmuklo da se razdvoje i bore jedan protiv drugog. Ako su već želeli da ih razdvoje, to je trebalo da učine od početka. Doveli su ih u situaciju da se publika opredeljuje za jednog ili drugog i tako gube obojica - kaže Marina Nikolić, Đorđeva mama, koja tvrdi da se Ajs i Skaj svakako neće posvađati i boriti jedan protiv drugog.

- Ovo neće uticati na njihovo prijateljstvo. Neće tu biti nadmetanja, netrpeljivosti, niti će se probuditi neki takmičarski duh - objašnjava mama Marina i ona se slaže da bi novac trebalo podeliti.

- S obzirom na to da su tri nedelje bili kao jedno, bilo bi pravedno da ukoliko jedan od njih osvoji nagradu, novac podele - zaključuje ona.

Podsećamo da grupa „Bad Copy" važi za favorite, ali da su mnogi sada kada su Ajs i Skaj razdvojeni pokrenuli pitanje za koga od njih dvojice glasati? I dok se gledaoci dvoume između ukućana, treći član grupe „Bad Copy" Timbe kaže da ljubomora među Ajsom i Skajom ne postoji.

- Ova razdvojenost neće uticati na njihovo prijateljstvo. Neće se oni boriti jedan protiv drugog. Mislim, ta „borba" će biti poštena i jedan drugome neće praviti zvrčke - objašnjava Timbe koji je uveren da će pobediti neko od njegovih drugara.

- Sigurno će pobediti jedan od njih dvojice! Koliko mi se čini, to će biti Ajzak. I ukoliko neko od njih zaista pobedi, ljubomore tu neće biti - kaže Timbe.

Iz sata u sat

utorak 14.55 Ajs i Skaj su se razdvojili i za glavnu nagradu se bore pojedinačno

utorak 17.09 Ajs i Skaj se šale kako će Skaj zaprositi Kaju

utorak 17.35 Dok se Anastasija presvlačila, Nigrutin je uleteo kod nje u krevet

utorak 18.38 Kaja rekla Vikleru da ga obožava

utorak 19.44 Ukućani su završili sa cirkuskim tačkama. Zadatak je uspešno obavljen

utorak 21.39 Pošto su dobro odradili zadatak „cirkus", ukućani su kao nagradu dobili projekciju filma „Balkanski špijun"

sreda 01.01 Petar otkriva Mimi svoju tužnu životnu priču

sreda 01.50 Era i Milić čiste i glancaju kuhinju

sreda 02.43 Kaja, Mimi i Slađa pričaju o „Velikom bratu", ukućanima, spoljnom svetu...

sreda 11.49 Ukućani su se vremenskom mašinom vratili u Beograd, u 2008.

Borko Sarić izbačen iz kuće

Glumac Borko Sarić je četvrti ukućanin koji je napustio kuću "Velikog brata”. Borka su sinoć ispred kuće dočekali njegova devojka Tamara i brat sa porodicom. Borko je po izlasku ukućanima poručio:

"Svetla u vašim glavama su ugašena, Borko vam želi laku noć”. Kada ga je voditelj Milan Kalinić upitao na šta je mislio kada je pominjao ugašeno svetlo, Borko je odgovorio: "Prvo da kažem da nemam favorita, a što se tiče svetla, zna se šta se dešava kada se ugase svetla”.

Iako su svi očekivali da će Borko biti u centru pažnje, stekli smo utisak da se on i nije baš snašao. Međutim, on o tome ima drugačiji stav: "Snašao sam se, ali meni je konstantno bio nož u leđima, jer ja sam glumac za decu

i morao sam da budem umeren u svemu. Ukućani nemaju ni pozorišnu ni filmsku kulturu. Kada sam video ko ulazi u kuću shvatio sam da neću imati sa kim da pričam”.

"Od danas prestajem da gledam šou zato što me niste prikazali u najboljem svetlu, u to sam sto posto siguran. Unutra su odnosi među ljudima prazni”, poručio je razočarani Borko.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.