Izvor: Njuz.net, 26.Jan.2020, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adidas ponudio Miši Vaciću da nosi neki drugi brend papuča

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeHERCOGENAURAH, 26. januar 2020, (Njuz) – Poznati nemački proizvođač sportske opreme Adidas ponudio je Miši Vaciću da nosi neki drugi brend papuča. Direktor Adidasa Kasper Resterd u izjavi za Njuz potvrdio je da je ova kompanija spremna da obezbedi lideru Srpske desnice papuče bilo kog drugog proizvođača.
– Kontaktirali smo Mišu Vacića jer imamo veliku želju da papuče koje proizvodimo više nikada ne vidimo ni na jednom delu njegovog tela. Cenimo to što se odlučio za >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << naš brend, ali smo spremni da mu ponudimo koje god papuče poželi, pod uslovom da naše papuče više nikada ne budu ne samo na njegovim rukama, već ni na nogama – rekao je Resterd.
– Miša bi, ukoliko prihvati našu ponudu, mogao mnogo da nam pomogne u trci na tržištu i zbog toga nećemo žaliti novac za kupovinu papuča direktnih konkurenata. Naš cilj je da se što pre dogovorimo jer ne smemo ni da zamislimo kako bi se na naš brend odrazilo da Miša celo leto provede sa Adidas papučama na rukama – izjavio je direktor renomiranog proizvođača sportske opreme.
Na molbu da prokomentariše ponudu Adidasa Miša Vacić je kratko odgovorio da nije dobro razumen kako treba da bude obuven.
Soko Sokolović
The post Adidas ponudio Miši Vaciću da nosi neki drugi brend papuča appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.