AU! Slavoljubovih odgovora u Slagalici se svi sećamo, ali je ogroman GREH učinjen prema njemu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2018, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AU! Slavoljubovih odgovora u Slagalici se svi sećamo, ali je ogroman GREH učinjen prema njemu (VIDEO)

Ko bi rekao...?

Slavoljub Petrović je jedan od onih učesnika kultnog kviza Slagalica koje će istorija televizije sigurno upamtiti. Čovek je prvi u ovom takmičenju imao konačni rezultat u minusu, ali je zaradio i nadimak zbog reči koju je pronašao u igri "Slagalica".

Izgovorio je dve reči MILION puta i na kraju ZAPLAKAO! I ima dobar razlog za to (VIDEO)

Nakon što je njegov suparnik na crvenoj poziciji odneo bodove sa ne baš najsrećnijom reči "osušiva", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << voditeljka Slagalice je upitala plavog takmičara koje je bilo njegovo rešenje.

Iz mašine za pranje sudova VREBAJU BAKTERIJE I GLJIVICE koje mogu da budu SMRTONOSNE

"Ćivot", odgovorio je Slavoljub, a svi u studiju i Srbiji su zanemeli.

Fore na njegov račun su se dugo raspredale, a i godinama nakon toga se mnogi mediji sete Slavoljuba Petrovića, pa ga pozovu da vide šta se sada dešava u njegovom životu (da ne kažemo, ne daj bože, ćivotu). Tako je krajem 2016. ovaj diplomirani ekonomista na Facebooku objavio da traži srodnu dušu i opet su sve oči na kratko bile uperene u njegov talenat za javne nastupe.

40 GODINA POSLE MIKIJA: Zvezda u Holivudu i za Mini Maus!

Da li je u svojoj potrazi uspeo nismo nikad saznali, ali je javni epilog afere "Ćivot" stigao ovih dana. Verovali ili ne, reč "ćivot" i te kako postoji (što su mnogi znali i tad, ali se, nepravedno, nisu oglašavali). Upravo ovaj pojam pojavio se u kvizu Totalni obrt (pogledajte na 22:15).

Ćivot je zapravo kovčeg sa moštima sveca!

Slavoljube, izvini u ime svih nas!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.