APSOLUTNI HIT SNIMAK IZ HRVATSKE! Traktor vuče POKVARENI voz, iseljenici pišu - zato smo OTIŠLI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APSOLUTNI HIT SNIMAK IZ HRVATSKE! Traktor vuče POKVARENI voz, iseljenici pišu - "zato smo OTIŠLI"! (VIDEO)

Ipak, da li su preterali?

U jednoj Fejsbuk grupi koja okuplja Hrvate koji su otišli da rade u Nemačku osvanuo je snimak voza Hrvatske železnice u kvaru, kojeg po šinama vuče traktor.

"Hrvatske železnice... 21. vek... ili možda 19. vek?", napisao je autor snimla Danijel Hadrović, a reakcije su se brzo ređale.

"Brzi voz samo što nije krenuo", "Pomoć pri paljenju", "Dobro se mi spasili došavši u Nemačku hahaha", "Da ovo vide Japanci", pisali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su brojni korisnici Fejsbuka.

Ali, bilo je i onih koji u ovom prizoru nisu videli ništa neobično.

"Ima ovoga i tamo gde vi živite. Najobičnije šlepanje do servisa. Kvar je kvar, i u Nemačkoj i na Balkanu", zaključio je jedan korisnik Fejbuka.

Voz u Hrvatskoj, šlepa ga traktor. pic.twitter.com/lHSmjHxk6p

— babura velika (@BaburaVelika) October 23, 2019

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.