Izvor: Press, 23.Jan.2019, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANABELA I GAGI PONOSNI NA NASLEDNICU! Oni su bez daha pratili ZADRUGOVIZIJU 2, denser oduševljen ćerkom i Perovićem: Objasnili su! (FOTO)

Pljuštale pohvale.
Učesnici rijaliti programa "Zadruga 2" prošle večeri priredili su milionskoj publici veliki spektakl na sceni u okviru druge "Zadrugovizije" u ovoj sezoni kada su imali zadatak da iznesu imitacije.




Autor: TV Pink Printscreen


Luna Đogani  >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Savo Perović činili su jednu grupu, a u okviru svog nastupa oni su izveli numeru "Pravo vreme" koju u originalu pevaju Maja Berović Buba Koreli. Njihov nastup oduševio je publiku, zbog čega su Đoganijeva i Perović dobili najveći broj SMS glasova i tako odneli titulu pobednika u ovoj kategoriji.




Autor: Pink.rs



Autor: TV Pink Printscreen


Roditelji Lune Đogani, Anabela i Gagi, pažljivo su pratili dešavanja u Šimanovcima, nakon čega su na društvenim mrežama pohvalili Perovića i svoju ćerku koja uživa u ljubavi sa novim dečkom Markom Miljkovićem.



Na Instagramu pevačica Anabela Atijas postavila je fotografiju Lune i Sava koja je nastala tokom njihovog predstavljanja na sceni, a tom prilikom imala je samo reči hvale za ove zadrugare.




Dobra moja deca - napisala je Anabela.



Sa druge strane, Gagi Đogani bio je aktivniji pa je na svom profilu objavio čak pet fotografija Lune i Sava.




Svaka čast! Objasnili ste! Ponos tatin! Bravo! Luna i Savo! - glasili su Gagijevi komentari.



Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.