Izvor: Press, 10.Jan.2019, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA SEVIĆ I DARKOVA VERENICA PRVI PUT OČI U OČI! Pevač PLAKAO KAO KIŠA kad je ugledao NJU! (FOTO)

Ana je dovela Lorenu kod oca u Brestač za praznike.
Popularni folk pevač Darko Lazić je na Božić video svoju ćerku Lorenu prvi put nakon saobraćajne nezgode koja se dogodila 23. oktobra, a prvi put su se tom prilikom susrele njegova verenica Marina Gagić Ana Sević.




Njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << još uvek zakonita supruga Ana Sević juče ujutru dovela je njihovu naslednicu u Brestač kako bi s tatom provela praznik. Kako prenose mediji, čim ju je Darko ugledao, počeo je da plače kao kiša, a potom ju je ščepao u zagrljaj i nije je puštao.




- Susret je bio emotivan i dirljiv. Za Darka je to bilo ispunjenje sna. Taj trenutak dugo je čekao i jedva ga je dočekao. Lorena je bila presrećna što ga je videla nakon dužeg vremena, ali nije joj bilo jasno što je Lazić u kolicima. Brzo je zaboravila na to jer se Darko potrudio da joj nadoknadi svaki izgubljen sekund i maksimalno se posvetio. Tu su bili i njegovi roditelji, trudna verenica Marina Gagić i svi su se zajedno trudili da Loreni ugode u svemu. Pošto se Darko brzo umara, on se više puta dnevno odmara i zadrema, pa ga je tako i Lorena uspavala u naručju - ispričao je izvor.




Autor: Pink.rs/TvPinkPrintscreen

Nastavak na Press...






Povezane vesti

NIJE SE OPAMETIO Darko Lazić u kolima bez sigurnosnog pojasa

Izvor: Blic, 11.Jan.2019, 12:13

Pevač Darko Lazić uspešno se oporavlja od saobraćajne nezgode koja se desila 23. oktobra posle koje su se lekari borili za njegov život, ali to ga, sudeći po snimku koji je njegov prijatelj postavio na društvene mreže, nije opametilo jer se pevač vozi u atomobilu, a da priotom nije vezan sigurnosnim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.