Izvor: Press, 20.Feb.2019, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA BEKUTA SA KNEDLOM U GRLU O ŠABANU ŠAULIĆU: Ceo Balkan žali za tim čovekom, svi smo učili od njega! Godinama su bili u svađi, ali pevačica ne može da preboli smrt NARODNJAČKE LEGENDE

Vest o smrti Šabana Šaulića potresla je estradu, a brojne poznati ličnosti su se sa pevačkom legendom oprostili, čak i oni koji sa njim nisu bili u dobrim odnosima.
Ana Bekuta i Šaban Šaulić su se navodno posvađali 2013. godine, a pevačeva smrt ju je mnogo potresla. Ona je jedva skupila snage da o tome govori, pa je sa knedlom u grlu otkrila šta je za >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nju Šaban predstavljao.
 
FOTO: DRAGAN KADIĆ
"To je veliki gubitak, prerani za narodnu muziku. Ne mogu da zamislim da ga više neću videti, ta vest me zatekla u Beču. Nije trebalo da ode tako "blesavo", uvek sam ga zamišljala kao stogodišnjaka koji izvodi pevačke bravure koje smo svi vežbali da otpevamo na njegov način", rekla je Ana vidno uznemirena.
 



FOTO: DRAGAN KADIĆ
"Ceo Balkan žali za tim čovekom, apelujem ako je ikako moguće da se sahrani u Aleji zaslužnih građana jer je to svojim kvalitetima zaslužio", dodala je Bekuta u "Beogradskoj hronici".
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.