A, u rijalitiju - tuča i kazna od 50.000 EVRA

Izvor: Mondo, 07.Jan.2019, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A, u rijalitiju - tuča i kazna od 50.000 EVRA

I da, diskvalifikovana si.

Učesnica rijalitija Zadruga 2, Aleksandra Subotić, fizički je napala Minu Vrbaški usred proslavljanja velikog praznika. Zbog toga što nije mogla da podnese da Mina bude blizu njenog dečka Davida, Aleksandra ju je jako udarila u glavu i izazvala histeriju.

Nakon što je rekla da joj nije žao i da bi opet uradila isto, stigla je i "presuda" od produkcije. Pored toga što će morati da napusti rijaliti, Aleksandri je i izrečena kazna >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u vidu od 50.000 evra.

"Zadrugari, doneli smo zvaničnu odluku da zbog udarca Aleksandra bude diskvalifikovana. Osim toga što je dikvalifikovana, citiraćemo deo iz ugovora koji je potpisala Aleksandra, kao i svi ostali: 'RTV Pink ima pravo da diskvalifikuje učesnika/takmičara i samim tim potražuje iznos ugovorne kazne od 50.000 evra ukoliko učesnik/takmičar namerno izazove fizički kontakt da bi bio izbačen iz projekta.' Dakle, osim što je diskvalifikovana, Aleksandru ćemo tužiti i potražiti 50.000 evra po osnovu navedenog člana iz ugovora", stoji u pismu koje je stiglo u vilu rijalitija i dodali su:

Krivična prijava zbog gaženja zastave u rijalitiju!

"Napominjemo da zbog diskvalifikacije po ugovoru Aleksandri ne pripada novčana nadoknada za dosadašnji boravbak u Zadruzi. Veliki šef."

Dakle, definitivno se ne isplati biti fizički nasilan...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.