A JOŠ JE BEBA Naša glumica se pohvalila ćerkinim sposobnostima, ali se zbog jedne stvari posebno zabrinula

Izvor: Blic, 23.Sep.2017, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A JOŠ JE BEBA Naša glumica se pohvalila ćerkinim sposobnostima, ali se zbog jedne stvari posebno zabrinula

Pre godinu dana naša poznata glumica se porodila i na svet donela ćerku Emu. Dugo se pričalo o njenom potezu da se početkom pete decenije prvi put ostvari u ulozi majke.

Danijela Vranješ sada uživa u društvu svoje mezimice koja, kako ponosna majka tvrdi, ima i određene sposobnosti.

Na dva mesta mala Ema je iznenadila Danijelu svojim veštinama pa ju je majka već okarakterisala kao umetnicu i to konceptualnu.

Pri odlasku u prodavnicu Ema se pokrila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << korpom po glavi, a kod kuće je odlučila da umesto šetaljke za bebe uđe u kartonsku kutiju.

"Počela je kao konceptualac. Samo da završi pametnije ljubi je majka. Korpu mi je otela ćisto da se zna i sama stavila na glavu", napisala je Danijela koje se zabrinula da ćerka ne krene stopama svakog umetnika, aludirajući na trenutni položaj tih ljudi u Srbiji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.