10 RAZLOGA ZAŠTO ORALNI SE*S NE TREBA PRESKAKATI! Muškarci, zadovoljite svoju lepšu polovinu!

Izvor: 011vodič.com, 08.Nov.2019, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10 RAZLOGA ZAŠTO ORALNI SE*S NE TREBA PRESKAKATI! Muškarci, zadovoljite svoju lepšu polovinu!

Novinari sajta Women’s Health proučavali su zanimljivu temu o oralnom seksu muškarca i otkrili nam razloge zbog kojih muškarci obožavaju da oralno zadovoljavaju svoje lepše polovine.
PRODUŽAVA ZADOVOLJSTVO
Seks u koji je uključena penetracija traje tek nekoliko minuta, pa se muškarci nadaju da će imati duži seksualni odnos i uživati u partnerkinom zagrljaju ukoliko joj se više posvete.
POVEĆAVA ŠANSE ZA “ZAJEDNIČKI” ORGAZAM
Budući >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da muškarci uglavnom dostignu vrhunac pre devojke, oralno zadovoljavanje partnerke produžava zadovoljstvo i stvara mogućnost za zajednički vrhunac.
OSEĆAJ PRSTIJU U KOSI
Muškarci obožavaju taj osećaj masiranja glave dok oralno zadovoljavaju partnerku.
PRILIKA DA USPORE I UŽIVAJU U ŽENSKOM TELU
Svaki muškarac ima omiljene delove na partnerkinom telu, a pružanje oralnog seksa im omogućaa da ove delove više istraže i uživaju u njima.
SMEŠTENI SU ISPOD ŽENSKIH GRUDI
Pogled odozdo na partnerkine grudi jednostavno nema cenu, kao ni mogućnost da se poigraju sa njima u toku oralnog seksa.
ZABAVNIJE JE OD MASIRANJA STOPALA
Muškarci žele da udovolje svojoj lepšoj polovini, čak i kada traže masažu stopala. Međutim,više od masaže stopala vole osećaj oralnog zadovoljavanja partnerke i njene mogućnosti postizanja orgazma.
MOGU DA SE FOKUSIRAJU NA ONO ŠTO JE BITNO
Ponekad se dešava da muškarci zanemaruju genitalnu regiju devojke u toku seksa,a ovo je idealna prilika da to isprave i da se fokusiraju na svaki deo njenih intimnih delova i da više pažnje posvete klitorisu.
JAČANJE VEZE SA PARTNERKOM
Verovali ili ne, muškarci smatraju da ne postoji ništa intimnije od oralnog seksa (ni vaginalni seks). Kada im devojka dozvoli da je oralno zadovolje, osećaju duboku povezanost i fizičku i emotivnu.
The post 10 RAZLOGA ZAŠTO ORALNI SE*S NE TREBA PRESKAKATI! Muškarci, zadovoljite svoju lepšu polovinu! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.