Највећа подвала у историји српске медицине

Izvor: 011vodič.com, 11.Avg.2020, 21:02

Највећа подвала у историји српске медицине

Епидемиолог Зоран Радовановић изјавио је да не одступа од раније изреченог става да је било прикривања стварног броја преминулих од короне, називајући то „трговином мртвима“.
„И даље сматрам да се ради о највећој подвали у историји српске медицине дугој 800 година“, рекао >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << је Радовановић за лист Данас, одговорајући на наводе градског одбора Српске напредне странке (СНС) из Шапца да ради у складу са политичким интересима председника Странке слободе и правде Драгана Ђиласа.
Наводећи да није „Ђиласов човек“, Радовановић је рекао да такве нападе не вреди коментарисати јер је у питању иста матрица коју владајућа странка употребљава да се разрачуна са неистомишљеницима.
СНС је у саопштењу навела да је градоначелник Шапца ангажовао као саветника Радовановића „који још није доказао да има лиценцу за обављање позива, а у борби против вируса истиче се пре свега борбом против републичког Kризног штаба и служењем ниским политичким интересима Драгана Ђиласа“.
„Ја као саветник не доносим никакве одлуке. Градоначелник Шапца може за различите области да се консултује са различитим људима. Уосталом ако тако гледамо, да ли премијерка Ана Брнабић, која руководи делом Kризног штаба задуженог за борбу против епидемије, има лиценцу“, рекао је Радовановић.
Он је рекао и да жели да верује да његове колеге које су део Kризног штаба деле исти систем вредности са њим и да их је стид тога што су стављени у исти кош са људима који говоре овакве ствари, мислећи на наводе СНС-а.
Бета

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.