Припадници МУП И БИА чували дрогу и евре

Izvor: 011vodič.com, 03.Jul.2020, 16:31

Припадници МУП И БИА чували дрогу и евре

ПРИПАДНИЦИ БИА Александар Т. и Бранислав Р., ухапшени су у среду у наставку истраге везано за незакониту производњу марихуане на пољопривредном добру „Јовањица“. Поред њих, ухапшени су и припадници МУП Милан К., Зоран Б. и Радован Б. У бекству је Саша В., официр Војнообавештајне >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << агенције (ВОА).
Како „Новости“ сазнају, током претреса станова и објеката које користе приведени безбедњаци и полицајци, припадници МУП Србије су код неких од њих пронашли већу количину наркотика, али и више од 60.000 евра. Двојица осумњичених припадника БИА запослена су у београдском центру Агенције. Милан К. је запослен у Јединици за обезбеђење личности и објеката МУП Србије, а преостала двојица су запослена у Криминалистичкој полицији Србије.
Новости.рс
The post Припадници МУП И БИА чували дрогу и евре appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.