Izvor: Radio 021, 10.Dec.2019, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozio kola sa 4,21 promilom alkohola u krvi

Saobraćajna policija je prilikom redovne kontrole saobraćaja u Vrnjačkoj Banji u noći između subote i nedelje zaustavila četrdesetjednogodišnjeg Vrnjčanina koji je svojim automobilom upravljao sa čak 4,21 promilom alkohola u krvi.

Vozač je odmah isključen iz saobraćaja i odveden na trežnjenje, a potom mu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega je sproveden sudiji za prekršaje zbog nasilničke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << vožnje i ugrožavanja bezbednosti saobraćaja.

Kako Novosti nezvanično saznaju, aparat za alkotestiranje aktivirao se već kada su ga policajci prineli vozaču, a posle provere pokazao je neverovatnih - 4,21 promila alkohola u krvi.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Crnogorac Tutinom vozio sa 1,85 promila alkohola u krvi

Izvor: SandzakPress.net, 10.Dec.2019

Prvog dana akcije pojačane kontrole saobraćaja tutinska policija otkrila je vozača (48) iz Crne Gore koji je na teritoriji te opštine upravljao vozilom sa 1,85 promila alkohola u krvi, saznaje radio Sto plus. On je nakon trežnjenja sproveden u Prekršajni sud, gde je kažnjen sa 40.000 dinara i...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.